5 Mart 2013 Salı

HAKKIMIZDA


Boş zamanların, sıkıcı iş hayatının, okulda geçmeyen dakikaların en yakın dostudur “oyunlar”. Hem eğlenip, hem çabaladığımız, gücümüzü, enerjimizi, hırsımızı birleştirip bir bütün olarak çaba sarf ettiğimiz oyunları ücretsiz olarak türkiyenin en kaliteli oyun sitesinden oynayabilirsiniz..
Oyun siteleri internetin lunaparkları gibidir.Hatta lunaparktan daha fazlası da olabilir. Oyun hayatın kendisinin bir oyun olduğunu var sayarsak aslında  bu sitelerde geçirdiğimiz zamanlar hiç te boşa geçmiş zamanlar değildir. Hatta hayatın kendisinden daha eğlencelidir.Nasıl mı?
Araba oyunlarıyla gerçek hayatta ulaşamadığımız hızlara ulaşabir ,paramızın alamayacağı modelleri  bir tık ile alıp,istediğimiz modifiyeleri bir mause hareketi ile arabamıza yerleştirebilir ve süper bir araba yapabilir, rakiplerimizle kıyasıya yarışabiliriz..
Şavaş oyunları ile en iyi komutanlara taş çıkarıp ,bütün silahları kullanarak süper asker olup dünyayı korkudan titretebiliriz.Piramitlerin içinde veya amazon ormanlarında yada uzayda maceralar yaşayabiliriz. Yada savaş tankımızı yada uçağımızı alıp tüm düşmanlarımızı yok edebiliriz..
Elimize bir balta alıp zombilerin arasına dalarak aderenalimizi tavana vurdurabiliriz. Zombilerle yüzleşip onları öldürmenin zevkine varabiliriz. Unutmayın kolay ölmeyeceklerdir..
Dövüş oyunları ile dünyadaki bütün dövüş tekniklerini sinir olduğunuz arkadaşlarınızı hayal ederek oynayabilir ve başımızı beladan uzak tutabiliriz. Hırs ve gücümüzü rakibimize gösterip onlara hayatı zindan edebiliriz. Beceri oyunları ile becerinizi sınayabilir, yeteneklerimizi ve zekamızı ileriye taşıyabiliriz.. Yaratıcılığımızı zeka oyunları geliştirebilir, boş zamanlarımızda bilgisayarın zekası ile yarışabilir, seviyeler atlayabilir, eğlenceli zamanlar yaşayabiliriz..
Barbie oyunu ile kızınız kendini prensesler gibi hissedip makyaj yapmayı ve kıyafet uyumunu öğrenirken Friv oyunları ile çocuğunuz hayata hazılanabilir. Ve friv sadece en iyilerin olabileceği bir kategori, bütün oyunların toplamı.
Biz sizlere bu imlanları sağlamaya çalışan minik bir ekibiz.